Ημερολόγια 2024 με όνομα ή ατάκα για καλύτερη οργάνωση

Ημερολόγια 2024 με όνομα ή ατάκα για καλύτερη οργάνωση

Λίγο πιο οργανωτική σε θέλω το 2024! Βάλε μια τελεία σε όλα αυτά τα πεταμένα post-it-notes και σκισμένα χαρτάκια πάνω στο χαοτικό σου γραφείο. Φτιάξε το δικό σου ημερολόγιο 2024 με το όνομα ή την ατάκα σου. Έλα να δούμε μαζί τι επιλογές έχεις! 

One day at a time  

Σ'αρέσει να έχεις ημερήσια to-do-list. Να ξέρεις πάνω σε τι θα δουλέψεις κάθε μέρα. Να οργανώνεις την κάθε μέρα ξεχώριστα. Got you! Χρείαζεσαι ημερήσιο ημερολόγιο και έχεις 2 επιλογές! 

Μεγάλο λαδί ημερήσιο ημερολόγιο με όνομα ή ατάκα

17x24cm σε διάσταση, με λάστιχο και γαζί στη ράχη και το 2024 ανάγλυφα αποτυπωμένο στο εξώφυλλο. Μία σελίδα για κάθε σου μέρα. 

Μεγάλο μαύρο ημερήσιο ημερολόγιο με όνομα ή ατάκα

Το all time classic, flagship, αγαπημένο μαύρο ημερήσιο ημερολόγιο της jazz hands. Μπορείς όχι μόνο να προσθέσεις ατάκα ή όνομα πάνω στο ημερολόγιο αλλά και να επιλέξεις τοποθεσία προσωποποίησης στο εξώφυλλο. Από δερματίνη εξαιρετικής ποιότητας βεβαίως - βεβαίως διαθέτει και λάστιχο και θήκη για το στυλό. Μία σελίδα για κάθε σου μέρα.

Επειδή οι εβδομαδιαίοι στόχοι πάνε περίπατο...

Eβδομαδιαίο ημερολόγιο 2024 με όνομα ή ατάκα

Δημιουργήσαμε το πρώτο μας cappucino εβδομαδιαίο ημερολόγιο 2024 με όνομα ή ατάκα. Έχει διάσταση 13,8x20,4cm, έχει ανάγλυφη επιφάνεια και διαθέτει και αυτό λάστιχο! Πρόσθεσε του όνομα ή ατάκα, δες τι έφτιαξες live και οργάνωσε αυτές τις 52 εβδομάδες του 2024 λίγο καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά. 

Για τα παιδιά του Λονδίνου (aka Londoners)

Μαύρο ημερήσιο ημερολόγιο 2024 με λατινικούς χαρακτήρες με ατάκα ή όνομα

Για τα παιδιά του εξωτερικού και το community του Λονδίνου έχουμε το μαύρο ημερήσιο ημερολόγιο 2024 με λατινικούς χαρακτήρες με ατάκα ή όνομα. Διαθέτει λάστιχο, έχει Α5 διάσταση, και περιμένει το όνομα ή μήνυμα σου.

Συσκευασία δώρου...for all

Όλα τα ημερολόγια έρχονται με δωρέαν συσκευασία δώρου. Πρόκειται για τα μαύρα, κόκκινα και εκρού τσαντάκια δώρου της jazz hands. Δες τη συλλογή με τα ημερολόγια εδώ! 

 

P.S. Μπορείς να φτιάξεις ημερολόγια και για την επιχείρηση σου! 

Με την ispirational 2024 ατάκα σου, το λογότυπο σου ή και τα δύο μαζί! Στείλε εμαιλ στο info@jazzhands.gr ή έστω τηλεφώνα μας στο 2111138268.