Έχεις επιχείρηση; Εκτύπωσε λογότυπο πάνω σε δώρα!

Έχεις επιχείρηση; Εκτύπωσε λογότυπο πάνω σε δώρα!

Ιούνιος 2023 και φτάσαμε τις πρώτες 100 πεντάστερες (βλέπω αστεράκια;) κριτικές στο Google. Μας αρέσει να διαβάζουμε τα σχόλια σας και να ακούμε οποιαδήποτε ιδέα μας στέλνετε για πως μπορούμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο website μας.  

Τους τελευταίους μήνες λοιπόν έχουμε λάβει αρκετά μηνύματα από φίλους της jazz hands που επιθυμούν να προσθέσουν το λογότυπο της επιχείρησης τους πάνω σε δώρα. Μας ρωτάτε για εκτύπωση λογοτύπου σε κούπα μπλούζα, υφασμάτινη τσάντα και πάνω σε takeaway, επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι καφέ. 

Κάποιοι έχουν επιχειρήσεις - καφέ, μπαρ, φροντιστήρια, τουριστικά γραφεία και ξενοδοχεία - και κάποιοι δουλεύουν σε εταιρείες που χρειάζονται μια μικρή “προσωποποιημένη βοήθεια”. Οι ανάγκες ποικίλουν. Το τελευταίο μήνα φτιάξαμε δώρα για επιχειρήσεις που θέλουν να προωθήσουν το brand τους ενδοεταιρικά. Να ντύσουν ας πούμε την ομάδα με t-shirts για ένα running event ή να κάνουν ένα καλοκαιρινό δώρο στο προσωπικό τους - ένα αδιάβροχο σακίδιο πλάτης για το SUP - λέγοντας ένα ευχαριστώ για όλη την σκληρή δουλειά. 

Επίσης φτιάξαμε το merchandise για επιχειρήσεις σε νησιά. Αρχίζοντας από την δική μας Σίφνο, τα χεντ κουόρτερς της jazz hands. Αν έχεις πάει Σίφνο (τί δεν έχεις πάει;) θα αγαπάς το Palmira bar στον Πλατύ Γυαλό. Συνεργαστήκαμε λοιπόν δημιουργώντας tshirt εκτυπωμένα με το λογότυπο τους, επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια καφέ  με το όνομα του προσωπικού και το λογότυπο Palmira καθώς και tote bag τσάντες για να μεταφέρουμε όλα τα beach essentials . 


personalised coffee cup

Η jazz hands έχει πλέον νέα συλλογή με εταιρικά δώρα για επιχειρήσεις. Δείτε την εδώ και σημειώστε ότι προσθέτουμε συνεχώς νέες ιδέες. Οπότε stay tuned! 

Ορίστε λοιπόν πώς δουλεύει…

b2b personalised products

  • Η συλλογή με εταιρικά δώρα συνεχώς ανανεώνεται. Θα βρεις tote bag και άλλες τσάντες, tshirts, κούπες και ποτήρια καφέ, πετσέτες και άλλα δώρα για χονδρική. Η ελάχιστη ποσότητα είναι 10 κομμάτια. Σε κάθε προϊόν οι τιμές εμφανίζονται αρχικά χωρίς ΦΠΑ (δηλαδή “Χ ευρώ + ΦΠΑ”). Με ένα κλικ μπορείς να διαβάσεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε δώρου και να ένα δεύτερο κλικ να δεις τις εκπτωτικές τιμές ανά κομμάτι αν παραγγείλετε μεγαλύτερη ποσότητα. 

create a branded gift adding your logo

  • Πρόσθεσε το λογότυπο σου πάνω στο δώρο και προσάρμοσε το στην θέση που θες. Η στείλτο σε εμάς - info@jazzhands.gr - και δημιουργούμε δωρεάν προσχέδιο - mock up. Προσάρμοσε την ποσότητα που θέλεις στο καλάθι σου και δες ότι η τιμή αλλάζει δυναμικά συμπεριλαμβάνοντας την ποσοτική έκπτωση τιμής. 
volume discount on branded products

  • Αγόρασε κατευθείαν από το σάιτ μας αλλά αν θέλεις βοήθεια είμαστε ένα τηλέφωνο (2111138268) ή email μακριά (info@jazzhands.gr). Θέλετε περισσότερα από 50 κομμάτια;  Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά. Εμείς θα βάλουμε μπρος τα…”μεγάλα μέσα” χρησιμοποιώντας την Arco Baleno, την “μαμά εταιρεία” με διαφημιστικά δώρα και διαφημιστικά ρούχα που συνεργάζεται με μικρό-μεσαίες επιχειρήσεις και μεγαλύτερα brands σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα βρείτε 5 κατηγορίες προϊόντων όπου μπορείτε να πάρετε ιδέες για την επόμενη ενέργεια σας. 

 

promotionial gifts